Erzsébethúsbolt

Nyitvatartás
Hétfő:Zárva
Kedd-Csüt:6:30 - 15:00
Péntek:6:30 - 16:00
Szombat:6:30 - 13:00
Vasárnap:7:00 - 11:00
Facebook

20 éves az Erzsébet húsbolt

20 évvel ezelőtt, amikor az újvárosi vásárcsarnokban bérbevettünk egy üzletet, úgy gondoltuk, hogy jelenlegi állapotában kereskedelemre nem alkalmas. Férjemmel nekiláttunk kiverni a falakat az eladótér felé és hűtőpultokat állítottunk be. Saját kezűleg mázoltam át a sötétzöld fakeretet rózsaszínre. Elképzeltem egy üzletet, ahová mindig szívesen jönnek majd az emberek, ahol a finom, friss áru mellé egy-két jó szó, sok esetben egy-két jó recept is jár a vevőnek.

husbolt csapat

Akkoriban csak néhány ÁFÉSZ és Generál működött a városban. A vásárlók rendkívül hálásak voltak, hogy egy olyan üzlet nyílt a városban, ahol naponta a létező összes húsféleséget – úgy baromfi-, mint sertés-, és marhahúst – megtalálták nálunk. A hála érezhető is volt, mivel mindennap reggeltől estig szünet nélkül kígyózott a sor az üzlet előtt. Ahogy teltek az évek folyamatosan szivárogtak be a multi cégek, mígnem teljesen ellepték a várost. Rendkívül kitartó, fegyelmezett munkával tudtunk évről-évre fennmaradni. Ha egy picit drágábbak is voltunk a nagy áruházláncoknál, az annak tudható be, hogy baromfi készletünket kizárólag az Alföldről szereztük be, és falusi gazdáktól vásároltuk fel az élő vágóállatokat.

Ez a mai napig így van.

Néhány éve jött egy rendelet, mely szerint megfelelő körülmények között, a forgalmunk 20%-át mi magunk állíthatjuk elő, és mi éltünk is a lehetőséggel. A férjem kiváló szaktekintély, ezért nem volt gond megvalósítani egy saját készítményeket előállító húsüzemet. Azóta egyedi termékeket gyártunk, amelyek kizárólag húsból, szalonnából, és természetes alapanyagokból készülnek. Vásárlóinkat ismét sikerült megörvendeztetnünk, ugyanis nagy gonddal és szakértelemmel hoztuk vissza a régi, hagyományos ízek világát.

husbolt kostolo